Adatvédelem

A honlapon keresztül ajánlatot kérők adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával kezeli, tárolja és dolgozza fel a victoriarozgonyi.com.

1. Általános tudnivalók

A victoriarozgonyi.com honlapon keresztül ajánlatot kérők adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával kezeli, tárolja és dolgozza fel. Az erre vonatkozó szabályok a jelen Adatvédelmi szabályzatban olvashatók, amely az adatkezelési módszerek mellett az adatvédelemre és személyes adatok biztonságos kezelésre vonatkozó intézkedéseket is rögzít.

2. Személyes adatok felvétele, felhasználása, kezelése

A victoriarozgonyi.com kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésére. Ezen adatokra az Ön részére nyújtott szolgáltatásaink biztosításához, továbbá jelen Adatvédelmi szabályzatban meghatározott célok elérésére van szükségünk. Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához.

A victoriarozgonyi.com a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.

A victoriarozgonyi.com az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá az adatfeldolgozással megbízott cégen kívül harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

3. Személyes adatok védelme

A victoriarozgonyi.com mindent megtesz, hogy az Ön által szolgáltatott adatokat a lehető legnagyobb biztonsággal kezelje, hogy azok ne jussanak illetéktelen harmadik személyek tudomására.

4. Személyes adatok módosítása, frissítése és törlése

Ön bármikor kérhet felvilágosítást a victoriarozgonyi.com által kezelt adatairól. Szükség esetén aktualizálhatja őket, illetve bármikor indoklás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti azok módosítását, továbbá azok victoriarozgonyi.com adatbázisából való törlését az oldalon található email címen.

Foglalj időpontot!

„Az évek során megtanultam, mi a fontos egy ruhában: a nő, aki viseli azt.”
- Yves Saint Laurent